Letos poprvé v historii finálová série Krajské ligy mužů na Hokejka TV. Více včetně tiskové zprávy předsedy KVV ČSLH Mgr. Ondřeje Votroubka čtěte v článku. V článku najdete přímý odkaz na on line sledování finálových utkání.

Hokejka TV je největší internetová hokejová televize ČR. Na adrese www.hokejkaTV.cz najdete největší a zároveň nejkomplexnější hokejový obsah. Všechna hokejová videa jsou přehledně srovnaná v kategoriích a máte je k dispozici na jednom místě. Hokejka TV je součástí největšího hokejového webu v ČR www.hokej.cz.

Finále Krajské ligy mužů Královéhradeckého kraje

pátek 2.3.2018 18:00

neděle 4.3.2018 17:00
SK Třebechovice p.O. x HC Jičín - Livestream

středa 7.3.2018 18:00

pátek 9.3.2018 18:00
SK Třebechovice p.O. x HC Jičín - Livestream

neděle 11.3.2018 18:00

Tisková zpráva předsedy KVV Mgr. Ondřeje Votroubka

Důvodem zařazení živého vysílání na portál Hokejka TV byl velký zájem o přenosy z minulého roku, proto tímto krokem chceme fanouškům a klubům poskytnout lepší komfort při sledování finálové série. Dalším faktorem spolupráce s Hokejkou TV je zviditelnění krajského hokeje Královéhradeckého kraje v rámci ČR. V neposlední řadě chceme široké hokejové veřejnosti ukázat jak na mladé talentované hokejové tvaře, tak i na zkušené hokejové bardy a prezentovat, že i krajský hokej má své "hokejové hrdiny".

Letošní finále zcela určitě nabídne divákům přímo v hledišti zajímavou podívanou, jelikož si myslím, že letos bude finálová série více vyrovnaná, než tomu bylo minulý rok. Proto věřím, že nás čeká napívavá finálová podívaná.

Veškeré informace o přenosech finálové série budou zveřejněny na našich webových stránkách www.kralovehradeckykraj.cslh.cz